Träningen igår

Stor guldstjärna till Frikkie igår som skötte sig så bra med allt! Går rakt på i transporten, står snällt och gör inte en fluga förnär på nya stället. Hon är så snäll! 


Träningen gick jättebra och vi fick mycket beröm över henne, kul! Alltid lite pirrigt att visa upp en ny häst men hon fick bara bra betyg. 

Vi fick med oss en massa stärkande övningar hem som vi kan fortsätta jobba på. Mycket för att få in hennes högerback som hon gärna puttar lite åt sidan för att slippa komma in under sig. När vi fick koll på det så kom hon i en helt annan uppförsbacke på bara en träning! Samma fokus i galoppen som även där blev stor skillnad. Frikkie är en väldigt härlig individ som alltid gör sitt bästa.

Det är så kul att vi står med tre fina hästar i stallet för vår egna framtid just nu. 

/Liza

Anonym
2017-10-04 @ 12:26:47

Hej mitt namn är Hanna.
Är mycket förtjust i Frikkie, hon är så fin, kommer hon att bli till salu ? Skulle kunna tänka mig att köpa henne omgående :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

kuhnerdressage.blogg.se

Liza och Sofia heter vi och här får ni följa vår vardag som egenföretagare med hästarna och som lastbilschafförer. Vi driver en hästgård i Göteborg med försäljning och utbildningsstall i mindre skala.

RSS 2.0