Jogg i paddocken

Igår red vi först ut på Flora och Gunsan ihop med Lollo och Rokis. Perfekt att ta en skrittrunda ute på 30 min som uppvärmning för att sedan gå in och rida i paddocken. Då är hästarna uppvärmda och mjuka i kroppen så kan man korta ner uppvärmningsarbetet i paddocken.


Flora var superfin och vi satte flera rena byten. Så roligt när hon utvecklas. Vi valde att pausa med bytesträningen innan tävlingen för att hon inte skulle byta på banan men nu har vi ingen tävling det närmsta så nu kan vi ta upp bytesträningen igen.


/Sofia 

Lyckad hoppträning

Hoppträningen i torsdags gick jättebra med både Frikkie och Mary. Vi gjorde väldigt roliga och nyttiga övningar son passade alla. Det var mycket travhoppning in på linjer vilket är väldigt nyttigt för Mary som blev lugn och avalappnad av det. Jag fick jättebra kontroll på henne mellan hindrena istället för att hon bara drar på och kör sitt race.


Tanken är att vi ska träna för henne var 14:e dag så vi verkligen håller igång hoppningen. 


/Sofia 

kuhnerdressage.blogg.se

Hejsan liza och Sofia heter vi och är två tvillingar på 20 år som bor på en hästgård i Göteborg. Här på bloggen får ni följa vårat hästliv som satsande dressyrryttare, utbildade lastbilschaufförer, hundägare med ett intresse för bilar.

RSS 2.0