Boxarna snart färdiga

Snickarna som var här jobbade snabbt så på två dagar var boxarna färdig snickrade. Nu är det bara en massa målande som väntas och lite krokar. Jag och Liza tänkte vi skulle försöka hinna få målat lite imorgon om det inte är för kallt för färgen att torka. 


/Sofia 

Passning av djuren

Nu när vi är iväg så hjälper vår syster Andrea ch vår kompis Charlotte till med våra hästar och passning av hundarna. Bra att vara så många hemma för då kan vi hjälpas åt att passa djuren åt varandra. För några veckor sen var Andrea iväg och då passade vi Grace och hennes hundar så det blir att vi alla hjälper varandra.

Man blir ju nästan lite av ett kontrollfreak när det gäller hästarna och hundarna men det känns skönt att lämna ansvaret åt Charlotte och Andrea för dom tar hand om dom så bra. Annars tycker vi nästan att det är lite jobbigt att vara iväg för man ska hitta någon som tar hand om hästarna och hundarna bra men nu har vi ju bästa hjälpen dem här gången. Blir jobbigt om alla vi åker iväg samtidigt 😁


Lite sådär är det, Andrea och Charlotte kan känna sig speciella😉

/Sofia 

Spa helg

Idag har vi hunnit med mycket redan. Jag gick direkt ut från sängen och harvade manegen då det var bokningar i manegen senare. Sofia passade på att mocka, rulla in två balar, fylla transporten med skräp och fylla vatten undertiden. Direkt efter harvningen så hann jag även longera Calle innan bokningarna sen var det in och äta frukost som gällde. 

Efter frukost gjorde Sofia alla höpåsar medan jag och Ponta lagade en stolpe i hagarna som en av hästarna gnagt upp(!!). Sen in och packa för en spa helg på Stenungsbaden. Ska bli såå skönt att bara kunna slappna av och inte ha några måsten. Både jag och Sofia kan ha lite problem med att bara slappna av hemma då vi bara ser massa måsten eller saker som man kan fixa hela tiden och blir stressade istället. Men här finns det ju faktiskt inga som helst måsten så nu ska vi bara njuta 😃  


/Liza 

kuhnerdressage.blogg.se

Liza och Sofia heter vi och här får ni följa vår vardag som egenföretagare med hästarna och som lastbilschafförer. Vi driver en hästgård i Göteborg med försäljning och utbildningsstall i mindre skala.

RSS 2.0