Borta bra men hemma bäst

Henke var allt lycklig över att vara hemma igen. Columbus var minst lika lycklig över att Henke har tillbaka. Så härligt att de går så bra ihop. 
Summering från helgen, kunde inte gått mycket bättre. Måste faktiskt säga att Henke verkligen är i toppform just nu. Så härlig att rida och så fin i kroppen. /Sofia 

Hejdå Vetlanda

Nu är allt färdig packat, Henke är lastad och boxen är tömd. Vi rullad nu från tävlingsplatsen men ska stanna hos mormor på vägen och säga hejdå. Sen rullar vi inte riktigt hem än utan vi ska stanna hos Henkes ägare och fota fölisar innan vi är redo för Göteborg igen. 

Vilken helg detta blev. Känns som en riktig revansch efter motgångarna på SM. 

Henke hade ju ingen tävling idag men vi stannade kvar ändå och det var bra för det var några som passade på att provrida Henke.
En sockersöt Henke. /Sofia 

4:a ❤️❤️

Gick ju bra idag också! 72,5 % i LB:1 vilket blev en 4:e placering. Ritten var felfri utan några missar dock något mattare idag än igår men fullt förståligt då det var väldigt djupt underlag på banan. 

Utställningen gick kanon också. Helén Henkes ägare visade honom och det blev guld!! Så nu väntar vi på finalen som vörjar strax.


/Liza 

kuhnerdressage.blogg.se

Liza och Sofia heter vi och här får ni följa vår vardag som egenföretagare med hästarna och som lastbilschafförer. Vi driver en hästgård i Göteborg med försäljning och utbildningsstall i mindre skala.

RSS 2.0