Uppdatering hästarna

Det är inte jättelätt att åka iväg när man har sex hästar hemma och två hundar som behöver passning. Hundarna är dock inget problem nu när Pontus och Ponta är hemma. De får åka med dom i deras lastbilar en vecka. Det blir dock en liten omställning för hundarna som är vana med att springa på gården hela dagarna till att helt plötsligt ligga still i en lastbil. Det är ju bara en vecka så ingen fara så men det blir självklart en omställning för dom.

Hästarna har vi dirigerat ut till flera olika så inte en ensam stackare skulle fått 6 stycken.

Columbus har mamma hand om och promenerar med inspänning ute varje dag.
Camaros ägare mockar och gör mat till Gunsan och Cheryl.
Izabella rider Gunsan åt oss.
Andrea och Lovisa rider Cheryl imån av tid.
Lovisa rider och mockar till Flora.
Elina rider och mockar till Prizze.
Rosens ägare tar Rosen de flesta dagar och Andrea tar henne resterande dagar.

Så tacksam för all hjälp och det känns tryggt för oss att åka iväg när alla hästarna blir välomhändertagna.

Haha jag tror den hästen som blir mest ompysslad är Columbus. Mamma tar sin uppgift på största allvar. Han betas och får sina dagliga äpplen varje dag.

/Sofia

Semester

Bilderna får tala för sig men vi njuter som bara den. Första dagen har vi bara tagit det lugnt och njutit vid poolen och stranden. Nu på kvällen ska vi ut och äta mat.

Jag och Liza har faktiskt börjat läsa en varsin bok. Läste väldigt mycket innan (blir så när ens pappa jobbar i bokhandel) men sen vi tog över gården har vi faktiskt inte läst en enda sida. Det passade bra att börja igen nu när vi verkligen har tid för det.

/Sofia

Lill och Stor Crussan

En liten bilbomb på Lill och Stor Crussan från deras tid här. I maj hämtade vi hem dom så de har alltså varit hos i 5 månader. De båda utvecklades verkligen fort med tanke på att de inte var ridna så mycket innan.

/Sofia

kuhnerdressage.blogg.se

Liza och Sofia heter vi och här får ni följa vår vardag som egenföretagare med hästarna och som lastbilschafförer. Vi driver en hästgård i Göteborg med försäljning och utbildningsstall i mindre skala.

RSS 2.0