Cypern - underbart

Vi har det helt underbart i Cypern. Är så tacksam för alla som hjälper oss med djuren, gården och lastbilsjobbet - det är ni som gör det möjligt för oss att kunna åka iväg hela familjen för första gången på 10 år.💖


Lite bilder från dagarna hittills.


Kalla drycker i solen.


Igår åkte vi på en båtutflykt där vi stannade och badade i blå lagunen. Det var helt fantastiskt, se själva.


Pappa och Ponta skulle dyka och göra konster när vi hoppade från båten. Vi var dock inte riktigt lika graciösa själva.... 😉

/Sofia 

Svar på fråga

Absolut kan vi berätta mer. Tanken med bolaget är att fortsätta som vi gör men med lite mindre hästar än vad vi haft de senaste året. Vi trivs med att köra tma lastbil vid sidan av så därför kan vi inte ha lika många hästar då tiden inte räcker till. Vi gillar att ha mycket variation i vardagen och då är det väldigt kul med två helt olika jobb. Sen är det som så att ett lastbilsjobb för oss fyra dagar betalar mer än en utbildningshäst en hel månad så därför väljer vi att göra både och.


Med Frikkie går det väldigt bra hon utvecklas för varje pass som går. Hon har varit ganska grön i ridningen och vi har behövt jobba mycket med grundridningen på henne vilket nu börjar löna sig. Vi vill behålla henne ett tag och se hur hon utvecklas. Vi trivs väldigt bra med henne! 

Vi kommer hålla oss runt att äga fyra egna hästar så en häst ut = en häst in. Sen kan det bli en mer eller mindre i perioder men det funkar bra runt fyra. Sen tar vi ju in träningshästar utöver det. 

När man driver ett företag med hästarna så blir det ju lite att alla är till salu till rätt pris men nej just nu kommer vi inte sälja Gunsan eller Flora då dom ger oss väldigt mycket i vår egna karriär. 

Det är superkul med frågor så det är bara att ställa. Tack snälla!! 

/Liza 

Bea och Theo

Det är inte bara hästarna som råkar ut för kameran utan även Bea och Theo får bara fotomodeller ibland. 


Världens bästa hundar! 💖 

Det bästa besultet vi tagit var nog för 3 år sedan när vi valde att behålla Bea och Theo från kullen som Andreas hundar Qila och Zeb hade fått. Det var dock en tjuvparning men vilken tur att det blev det för annars hade vi inte haft våra goingar.

Eftersom vi varit med från hela början med Bea och Theo har vi bilder från hela deras valptid som jag tänkte vi skulle lägga upp här. 

/Sofia 

kuhnerdressage.blogg.se

Liza och Sofia heter vi och här får ni följa vår vardag som egenföretagare med hästarna och som lastbilschafförer. Vi driver en hästgård i Göteborg med försäljning och utbildningsstall i mindre skala.

RSS 2.0