Söta lilla Otto

Idag har Liza tömkört Otto i paddocken och han har invigt sina lindor och paddarna som Camaros ägare har sytt. Han blev så himla gullig. Otto ska allt få bli en liten dressyrponny han med så vita lindor var perfekt. /Sofia 

Ridning nr 2 Arvid

Igår satt vi på Arvid igen. Han var precis lika duktig igår som första gången. Vi börjar med att longera honom i varje varv med sadel och stigbyglarna nere. Sen hänger vi ett varv på honom innan vi sitter upp. Han tog det hela med ro igen. 


Skrittade honom ca 10 min uppsuttet och vi började hålla lite i tyglarna och och la på lite skänkel för att börja lära gas och broms.


/Sofia 

Fredagsfeeling

Idag red jag, Liza och Andrea samtidigt i manegen så satte vi i telefonen och hade på musik. Blev lite fredagsfeeling med hästarna. Nej men vi älskar musik så vi brukar ha musik på när vi rider.


Jag red Lill Crussan samtidigt som Andrea red Zack och Liza red Frikkie. Det är ju helt klart roligast att rida med sällskap men sen är det väldigt bra att vi kan snegla på varandra och ge lite tips.

Lill Crussan gick iallafall väldigt bra som vanligt hehe. Det som behöver blir bättre är styrka och kondis annars går hon klockrent.Sen efter Lill Crussan var det Marys tur och då red Liza Gunsan samtidigt. Mary var helt fantstisk att rida så kunde nästan inte sluta. Den här ponnyn har så mycket potential verkligen. Bild från gårdagens pass i paddocken. 


/Sofia 

kuhnerdressage.blogg.se

Liza och Sofia heter vi och här får ni följa vår vardag som egenföretagare med hästarna och som lastbilschafförer. Vi driver en hästgård i Göteborg med försäljning och utbildningsstall i mindre skala.

RSS 2.0