Vit skönhet

Idag har vi utöver longering av en häst i stallet och promenad med Mary ridit fem hästar + en lektion. Liza har ridit en häst i stallet, Ferozza och Gunsan. Jag har ridit en ponny vi ska ha till försäljning och Flora. 


Ridpasset på Flora var väldigt nyttigt. Vi fick till ett genomtänkt och bra ridpass med öppnor, slutor, skänkelvikningar, förvänd galopp och ett byte. Det sista red jag också igenom LC:1 för att träna på program inför tävling. Eftersom Flora inte har någon erfarenhet av tävling mer än någon enstaka start hos tidigare ägare så kommer vi börja på LC.  I början blir det nog dessutom mest miljöträning. 


Bild på ponnyn Annie som vi ska hjälpa till att sälja. Info och film kommer inom kort. 


/Sofia 

Äntligen har de kommit

Äntligen har våra specialbeställda schabrak kommit och de är så snygga!! Vad tycker ni? 

Idag har vi longerat en häst i stallet och promenerat Mary. Vid 14 ska vi ha lektion och rida en häst men fram tills dess håller vi på att mejla om brodyr för våra jackor som ska broderas. 


/Sofia 

kuhnerdressage.blogg.se

Hejsan liza och Sofia heter vi och är två tvillingar på 20 år som bor på en hästgård i Göteborg. Här på bloggen får ni följa vårat hästliv som satsande dressyrryttare, utbildade lastbilschaufförer, hundägare med ett intresse för bilar.

RSS 2.0