Flora lämnad

Så nu har vi lämnat av Flora hos Steffner Horses där hon ska stå i en månad. Känns superbra det här och Nathalie som ska jobba med henne är så himla gullig.

Kan ni tänka er att Flora gick på direkt bara för att vi lämnar henne för lastträning?! Självklart haha men det är inte lastning som är själva grundproblemet utan det är bara en liten del.

Nu ska vi hem och mocka, rida, ta insläppet och hålla tre lektioner för att sedan städa dagiset.

Hoppträningen med Cheryl gick föresten jättebra. Både jag och hon tycker det är roligt med hoppning och det är framförallt väldigt nyttigt för oss båda.

Två härliga bilder på Gunsan från utsläppet igår när det hade fryst på lite under natten.
/Sofia

Hektisk dag

Idag har vi mycket inbokat. Vi går upp en halvtimma tidigare för att hinna med allt. Först ska vi släppa ut hästarna vid halv åtta för att sedan åka och göra ett städjobb. Efter det ska jag faktiskt vara med och hoppträna med Cheryl för tränare. Ska bli himla spännande att se hur det går.

Direkt efter hoppningen ska vi lasta Flora och köra henne dit hon ska stå i december en månad på lastträning. Vi ska bara lyckas få på henne på transporten dit först. Kl. 17-19.30 har vi sedan tre lektioner och jag passar på att rida Rosen undertiden Liza håller en utav dom. Efter det ska vi åka och städa dagiset för att sedan åka hem och kvällsfodra.

Älskar denna bilden som jag tog på SM på Columbus och Liza.

/Sofia

Försvinn dumma förkylning

Både jag och Liza har självklart åkt på en dunder förkylning nu lagom till vi ska börja jobba i butiken. Jaja försöker dricka varmt te med honung i så mycket som möjligt, det är typ det enda jag kommer på som ska vara bra...

Vi jobbar redan på torsdag men sen på fredag till söndag ska vi faktiskt göra något bara för vår egen skull. Vi ska åka till vår syster Andrea och bara vara hos henne över helgen utan hästar och måsten. Vi har fixat passningshjälp till hästarna så vi ska faktiskt ha en liten minisemester känns det som. Det blir en bra uppladdning inför hela december där vi kommer jobba väldigt mycket. Skillnaden för andra som har ett "vanligt" jobb är att det går upp för jobbet och slutar när de slutar. Vi kommer att få gå upp tidigare för att först släppa ut 16 hästar, mocka och göra maten till 5 innan jobbet för att sedan rida/motionera hästarna efter jobbet som slutar ca. 19 = vi är hemma runt 20. Jag klagar absolut inte för vi väljer själva att hoppa in som extra i butiken då vi tycker det är otroligt roligt med julhandeln. Vi känner bara oss själva och vet att vi kommer bli trötta av det så vi väljer att vila upp oss lite en helg innan.

Egentligen hade vi kunnat vara hemma och ha en myshelg också men det blir inte riktigt samma då för det blir ändå att man springer ut i stallet och fixar, "jag ska bara" - ja ni vet hur det blir. 😉

/Sofia

kuhnerdressage.blogg.se

Liza och Sofia heter vi och här får ni följa vår vardag som egenföretagare med hästarna och som lastbilschafförer. Vi driver en hästgård i Göteborg med försäljning och utbildningsstall i mindre skala.

RSS 2.0