Fin besök från Norge

Igårkväll kom vår syster med familj från Norge. Ni kan ju räkna ut att Otto kommer få gå den här helgen. Tjejerna älskar Otto och har idag ridit på honom själva.


Otto var hur snäll som helst och skötte sig så bra. Vi vet ju inte hur mycket han är riden så vi tog det lite försiktigt men han skötte sig galant. 


Jag har fotat massa fina bilder med Andreas kamera som ni ska få se sen. 


/Sofia 

Söta lilla Otto

9Otro har longerat tre dagar i rad nu för att varje dag röra lite på sig nu när han går ute dygnet runt. Han och Arvid går tillsammans i en väldigt nerbettad hage för att undvika fång och tjocka ponnys så fodras de med hö I hagen.


Bilder från igår med Otto.


Gunsan friskförklarad

Känns så skönt att det var en sån liten blödning. Hon har skrittats uppsuttet i 2 veckor och fått chockvågor 1 gång per vecka. Ska tillbaka om 4 veckor och checka henne och fram tills dess ska hon ridas som vanligt. Jag kör på lite försöktigt för säkerhetsskull men hon har ju inte hunnit tappa någonting på bara två veckor. 


Nu måste vi även boka tid för sadelprovning. Har ju passat på att vila ryggen från sadeln och ridit barbacka men det funkar inte nu när jag ska börja rida henne som vanligt. 

Känner återigen vilken tur i oturen att det bara var en mindre blödning men framförallt att vi upptäckte det så snabbt annars hade hon varit borta betydligt mycket längre. 


/Liza

kuhnerdressage.blogg.se

Hejsan liza och Sofia heter vi och är två tvillingar på 20 år som bor på en hästgård i Göteborg. Här på bloggen får ni följa vårat hästliv som satsande dressyrryttare, utbildade lastbilschaufförer, hundägare med ett intresse för bilar.

RSS 2.0