Ridsällskap

Idag kom vår vän Izabella med sin ponny till oss och ska stå till torsdag för att vi ska kunna rida och träna tillsammans. Det är ju så himla mycket roligare när man är flera. 


Vi red allihop i paddocken och Lovisa som redan står med oss var också med. Roligt och nyttigt att rida alla tillsammans för då blir man lite mer taggad och man kan hjälpa varann.

Flora var duktig, testade lite med skänkeln men då var jag snabbt där och påminde henne. Vi red igenom MSVC:1 för att träna på att rida program.


Det är roligt att rida tillsammans men sen att det är tillsammans med två av våra närmsta vänner gör ju inte det hela mindre roligt. 💖


/Sofia 

Hagbygge o paddockfix

Igår ägnade vi några timmar åt hagbygge som vi hade planerat att göra. Vi byggde en ny hage bakom paddocken. Sen fixade vi i paddocken med att kratta ner alla kanter, plocka ogräs, sladda och ringvälta./Sofia 

Viktigt att rida program

Igår red vi Flora och Gunsan i paddocken. Det hade regnat hela dagen så åkern var inget alternativ och vi skulle träna program så manegen var inte heller ett alternativ för den är kort bana. Det var bara att sätta på slarvbenskydden och plaska runt i sanden. Nej den var faktiskt inte så farligt blöt men det var ändå inte underlag för benlindor.


Vi har sagt det att vi måste bli bättre på att rida program för problem eller det svåra uppstår inte när man rider varje del för sig utan det är när allt händer direkt efter varann och man ska hinna förbereda varje moment. 

Igår red vi igenom varsitt program, jag red igenom MSVC:2 och Liza red igenom MSVB:2.


/Sofia 

kuhnerdressage.blogg.se

Liza och Sofia heter vi och här får ni följa vår vardag som egenföretagare med hästarna och som lastbilschafförer. Vi driver en hästgård i Göteborg med försäljning och utbildningsstall i mindre skala.

RSS 2.0