Fullt ös medvetslös

Idag har vi legat i så har inte hunnit blogga förrän nu. 

 
Började dagen med utsläpp och sen red jag Mary och Liza testade att longera Stellan med inspänning. Det gick utmärkt. Mary var lite klurig att rida så red lite längre än planerat för kunde inte avsluta när hon inte gick som hon skulle. Liza hjälpte mig på slutet och då gick det hur bra som helst.

Kl. 10 var Isabell här en tjej som ska tävla Lill Crussan. Hon rider superfint med väldigt mjuka hjälper och väldigt fin sits så hon kommer passa Lill Crussan perfekt. Idag fick hon testa henne i manegen och det gick så bra så. När de har lärt känna varandra så kommer det gå super på tävling. Vi är ju nämligen för gamla för att tävla ponny och Lill Crussan behöver ponnyresultat så då har vi frågar Isabell som vi vet gärna vill utvecklas med hästarna.

Liza red Gunsan samtidigt i manegen så kunde jag kolla på båda samtidig, smidigt.

När vi var färdiga med morgonpasset hoppade vi i varselkläderna för TMA jobb i 2,5 h. 

Vi var hemma igen vid 14.30 och då mockade vi och gjorde höpåsarna. Sen hann vi med en timma i solen för att nu gå ut i stallet igen och ta resterande hästar. 


/Sofia 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

kuhnerdressage.blogg.se

Liza och Sofia heter vi och här får ni följa vår vardag som egenföretagare med hästarna och som lastbilschafförer. Vi driver en hästgård i Göteborg med försäljning och utbildningsstall i mindre skala.

RSS 2.0