Orchid's Mayra

Orchid's Mayra är ett ridponny sto på 7 år från Holland. Vi känner inte till så mycket om hennes förflutna men hon har varit i Sverige i ca 2 månader hos ett försäljningstall som vi köpte henne ifrån.

Hon är väldigt tunn just nu och har nästan inga muskler på kroppen så prio ett är att få upp henne i vikt. Vi har redan ringt och bokat tid nästa vecka hos Stefan som vi vill ska gå igenom henne för att ge henne bästa förutsättning att muskla sig rätt nu i början.

I ridningen är hon väldigt väldigt spänd. Hon är spänd överlag med människor men i ridningen är det tydligt. Hon springer på väldigt mycket och går i en alldeles för hög form för att kunna aktivera ryggen så fokus nu är lösgjordhet.

Varför vi fastnade för henne var dels för hennes stora gångarter och sen för hennes arbetsvilja. Hon är ganska reserverad mot oss människor men det tror jag försvinner när hon inser att vi är ofarliga.

Den här ponnyn har gångarter för de högsta klasserna utan tvekan, utmaningen blir att få henne till att jobba korrekt och avspänt.

/Sofia




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

kuhnerdressage.blogg.se

Hejsan liza och Sofia heter vi och är två tvillingar på 20 år som bor på en hästgård i Göteborg. Här på bloggen får ni följa vårat hästliv som satsande dressyrryttare, utbildade lastbilschaufförer, hundägare med ett intresse för bilar.

RSS 2.0