Gårdagens jobb

Igår red ju jag somsagt Mary i manegen på morgonen. Vi longerade även Arvid med sadel och testade att hänga lite på honom. Han är verkligen helt oberörd av att ha saker på sig. Inte ett dugg spänd vilket är en väldigt bra början. Vi longerade honom med sadeln och stigbyglarna hängdes så han vänjer sig med ljud och rörelse på sig. Han brydde sig dock inte ett dugg så det är kanon. Tidigare dagar så har han longerats med sadel fast utan stigbyglarna men det var ju ingen skillnad med. 


Liza red Frikkie i manegen och med henne är det lösgjordhet som gäller. Vi håller även på att lära henne att ta skänkeln åt sidan och inte bara framåt för hon är väldigt grön.

Gunsan vilar två dagar efter Stefan besöket. 

Otto longerades av Andrea. Hon började även med lite grunder för trickträning vilket han verkade tycka var jättekul.

Lill Crussan longerades med inspänning. Försöker jobba henne mycket från marken tills några extra kilon försvunnit och att hon är helt igång. Rider henne ca 2-3 dagar och tömkör/longerar 2-3.

Jag höll två dressyrlektioner igår så då passade Liza på att rida Flora åt mig. Kul att se henne från marken. Vi håller ju på att få igång hennes trav ordentlig och vilken skillnad det var på hennes gång när man fick se det från marken. 


Bild från kűr - träning med Izabella en kväll. 


/Sofia 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

kuhnerdressage.blogg.se

Liza och Sofia heter vi och här får ni följa vår vardag som egenföretagare med hästarna och som lastbilschafförer. Vi driver en hästgård i Göteborg med försäljning och utbildningsstall i mindre skala.

RSS 2.0