Nyårsafton

Idag var det hopplektion för Sofia och Cheryls del. Dom var med i en grupp på fyra. Cheryl skötte sig galant som alltid så det gick jättebra! Sofia är duktigt på att rida bra ridvägar och att hålla samma tempo. Vilket jag tror är en fördel hos många dressyrryttare - kontroll - kontroll! 


Efter gjorde vi alla grejerna och förberedde inför nyårskvällen. Våra rutiner på nyårsafton brukar se ut så här:
Vi täcker för alla fönster och håller ljuset tänt samt hög radio på. Sen fodrar vi kvällen som vanligt vid 21.00 men sen ger vi alla hästarna en extra fodring kl. 23.00 innan alla smällare börjar dra igång. Sen släcker vi och stänger av radion senare under natten när allt lugnat sig. På de extra känsliga hästarna så stoppar vi även bomull i öronen. 

Jag passade även på att harva manegen efter hoppning. Lagom så där på nyårsafton så sprängde en av de inackorderade hästarna staket i sin hage så det fick vi laga. Men det gick snabbt och enkelt med Ponta och Pontus hjälp. 


kuhnerdressage.blogg.se

Liza och Sofia heter vi och här får ni följa vår vardag som egenföretagare med hästarna och som lastbilschafförer. Vi driver en hästgård i Göteborg med försäljning och utbildningsstall i mindre skala.

RSS 2.0