Puh vilken dag

Dagen började lugnt med att jag mockade och gjorde några av höpåsarna medan Liza fick sova ut efter att ha jobbat natten. Sen gick jag in och gjorde mysfrukost framför Tv:n. 


Klockan blev snabbt tolv och vi hade lunchen så fodrade hästarna och åkte sedan in till stan och fixade nya naglar. På vägen hem stannade vi på Frölunda torg för att köpa presenter till Andrea som fyller år idag (alltid ute i så god tid😉).

På vägen hem blev Liza och Andrea inringda på jobb som började redan kl 17 så Liza hann inte ens hem utan vi fick möta upp Andrea direkt.

Där blev jag kvar hemma med 7 hästar, 2 hundar och stallmöte. Jag hann med allt men det var allt lite stressigt när dels bilen skulle börja koka när jag släppte av Bella som var med och gjorde naglar. Sen som pricken över I:et slutade skrivan att fungera sådär lagom fem minuter innan stallmötet så kunde inte skriva ut något schema. Jag fick som tur var hjälp av världens bästa Ponta som hjälpte till med fram och avskrittning så jag ridit alla som skulle ridas.


/Sofia 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

kuhnerdressage.blogg.se

Liza och Sofia heter vi och här får ni följa vår vardag som egenföretagare med hästarna och som lastbilschafförer. Vi driver en hästgård i Göteborg med försäljning och utbildningsstall i mindre skala.

RSS 2.0