Programridning hela kvällen

Idag har jag suttit och skrivit protokoll på vår programridning som vi annornade i stallet. Jag har skrivit från 17-22 så nu är man lagom pigg. 


Vi annornade denna programridning för folket i stallet ska få chans att träna på att tävla och för de som kanske inte kan åka iväg och tävla. Tanken är att det ska vara en rolig grej som alla kan vara med på. Vi gör det inte för vår skull för vi kan ju egentligen lika gärna åka iväg på programridning med våra hästar så detta är enbart för att ha en rolig aktivitet i stallet. 

Liza fick dock vara med på Frikkie för att fylla ut platserna då det tråkigt nog var väldigt dåligt intresse från andras håll. Andrea fick också ställa upp och vara med för att fylla ut men det var precis vad hon behövde. Hon fick låna Gunsan och red en LC:1 på 72,8 %!! 

Jaja nästa gång får vi hoppas att det är fler som vill vara med för det är ganska mycket tid och förberedelser för att få till det. 
Liza och Frikkie slog till med 76,6% i LB:1.


/Sofia 

Anonym
2017-10-13 @ 16:25:37

Åh vad Kul, Hade gärna varit med om jag stog i erat stall, roligt att ni hittar på saker, duktiga är ni !!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

kuhnerdressage.blogg.se

Liza och Sofia heter vi och här får ni följa vår vardag som egenföretagare med hästarna och som lastbilschafförer. Vi driver en hästgård i Göteborg med försäljning och utbildningsstall i mindre skala.

RSS 2.0