Tiden flyger iväg

Imorse efter utsläppet så lastade vi Gunsan och åkte till Stefan där hon fick sina chockvågor på gafffelbandet samt checkades av hela hon. Ska tillbaka nästa vecka igen och då är det dags att ultraljuda igen och se om det börjat läka ordentligt. Fram tills dess ska jag fortsätta skritta uppsuttet. 


Har ställt på den ena V70:n som nu är ute och rullar igen.🎀

När vi kom tillbaka så hann vi inte mycket mer än äta innan det var dags för första TMA jobbpasset med Andrea. Undertiden så mockade Sofia och fyllde vatten till hästarna. 

Denna lastbilen på bilden nedan är det vi kör just nu.

När jag var tillbaka så sveptes jag in i stall pysslet och vi gjorde klart alla höpåsar. 

Sen tog vi in myskillen -Arvid som Sofia satt ute på och hoppade upp direkt från start utan longering innan. I ridhuset travas han nu lös där fokus ligger på gas och broms. Men för variationen och miljöträningens skull så passar vi på att rida honom ute och träna på gasen samt bromsen. Han var så snäll! Jag gick med och höll ett grimskaft på marken, gjorde inte någon större nytta så nästa gång får han gå lös. Han både skrittades och travades ute, duktig kille! 

Sedan fick det bli en matpaus innan vi matade av resten av hästarna som stod på schemat. 

Tog därefter sista TMA passet för att sedan åka iväg och träffa lite kompisar. Vi har faktiskt ett social liv utöver hästarna även fast vi mestadels bor i stallet😉
/Liza 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

kuhnerdressage.blogg.se

Liza och Sofia heter vi och här får ni följa vår vardag som egenföretagare med hästarna och som lastbilschafförer. Vi driver en hästgård i Göteborg med försäljning och utbildningsstall i mindre skala.

RSS 2.0