Gårdagens programridning

Flora var så himla duktig igår. Det är precis sånt här hon behöver ut och träna på. Det var som en helt vanlig start fast vi fick några minuter längre tid på oss innan start. Jättebra för då hann jag rida förbi dressyrstaketen flera gånger i skritt, trav och galopp så hon hann slappna av lite.


Programmet gick riktigt bra, var lite spänd bitvis i traven men det släppte ju längre vi red. Jag red med spöet eftersom det bara var träning. Jag valde att ha det för hon backar av för skänkeln när hon blir spänd men igår så släppte spändheten och då kom framåtbjudningen. Hon var superfin att rida emellanåt. 

Domaren gav lite kommentarer efteråt och hon berömde Flora för hennes galopp. Traven tyckte hon precis som mig att när spändheten släpper så kommer hon in med bakbenen och upp i fronten vilket man vill åt hela tiden i framtiden och inte bara bitvis. Hon tyckte Flora hade väldigt goda framtidsutsikter så det var roligt att höra.


/Sofia 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

kuhnerdressage.blogg.se

Liza och Sofia heter vi och här får ni följa vår vardag som egenföretagare med hästarna och som lastbilschafförer. Vi driver en hästgård i Göteborg med försäljning och utbildningsstall i mindre skala.

RSS 2.0