Det var värre än vi trodde

Har man en tuff syster så har man men det är inte alltid det bästa i alla lägen. Andrea som inte åkte in till akuten samma dag som hon åkte av utan dagen efter har alltså gått med en kraftig hjärnskakning och blödning i ena lungan. Läkarna hade tittat på Andrea som ett ufo när hon sa att det hände igår och att hon inte åkte in direkt. De sa att en sån blödning får man vid en bilkrock så det var en kraftig smäll hon måste fått. 


Läkarna ville lägga in henne och ha under observation under natten men vår envisa syster skulle pronto hem... så nu är vi barnvakt åt Andrea och håller koll på henne för skulle blödningen bli värre kan hon kvävas. Vi ska ju iväg och träna så Andrea får helt enkelt följa med så hon inte är ensam hemma. 

Älskade syster ibland är du för envis för ditt eget bästa och behöver lyssna på dina systrar som tycker du ska åka in direkt!! Nu gick det ju bra ändå men det hade kunnat bli ännu värre. 💖

Foto: Miina Aniitha 

/Sofia 

Anonym
2017-06-13 @ 12:22:12

😍❤️❤️❤️❤️❤️😘😘

Anonym
2017-06-13 @ 15:30:23

Kram😘😘😘😘

Anonym
2017-06-15 @ 11:33:46

Usch stackars Andrea💗 krya!! Förresten fantastisk bild på er alla med gyllene man 😙
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

kuhnerdressage.blogg.se

Liza och Sofia heter vi och här får ni följa vår vardag som egenföretagare med hästarna och som lastbilschafförer. Vi driver en hästgård i Göteborg med försäljning och utbildningsstall i mindre skala.

RSS 2.0