På språng hela dagen

Började dagen med att skritta ut barbacka på Flora och Gunsan direkt efter utsläppet. Supermysigt! Sen hjälptes vi åt att göra iordning Mary som Sofia galopperade på åkern undertiden jag var och kollade till hästarna i sommarhagen. Perfekt morgonpromenad för hundarna som älskar att springa lösa på åkern. 


Sen fick åka och hämta en vattentank som behövde fyllas på under några timmar och sen köras ut igen. Vi hann in och ta en snabbfrukost innan vi fick åka på första lastbilsjobbet. 

När vi kom hem så var det Frikkies tur att longeras innan vi behövde ta in LillCrussn som skulle knoppas och fixas inför pay and riden. Klockan 16 lastade vi och åkte till Trollhättan och var hemma igen halv 8. Då var det bara att hugga in och fixa det sista i stallet. Sen var det dags att åka på andra lastbiljobbet. Direkt efter fick jag åka på nästa jobbpass och Sofia hem för att kvällsfodra och longera Arvid.
Nu sitter jag i lastbilen och kör ett nattpass. 

Vi hoppas hårt arbete lönar sig i framtiden för just nu är det mycket lite för mycket men vi kämpar för det vi vill och det tror jag är nyckeln till framgång.💪🏻

/Liza

Anonym
2017-07-05 @ 09:04:13

Ni är grymma och vi är så tacksamma att ni kämpar på med det jäkla vattnet❤ tänk va glada våra pållar är att kunna gå på så fint bete. 🤗💌💟
Förresten var sofia och Crussan görfina igår också! 😚 Anna m Paris
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

kuhnerdressage.blogg.se

Liza och Sofia heter vi och här får ni följa vår vardag som egenföretagare med hästarna och som lastbilschafförer. Vi driver en hästgård i Göteborg med försäljning och utbildningsstall i mindre skala.

RSS 2.0