Innan klockan blivit halv 12

Idag har vi varit effektiva! Innan klockan hunnit bli halv 12 så har vi haft hovslagare på fyra hästar och motionerat 5 hästar plus gjort alla höpåsar och mockat. 


Först ut var Boss som fick sig ett konditionspass på åkern. Han behöver jobba upp styrkan i galoppen och det är perfekt att träna på ute. 

Sen kom Frida och var ridhjälp. Jag red Mary och Frida red LillCrussan. Dom red vi också på åkern. Mary var väldigt pigg idag men hon använde energin rätt. Hon blev väldigt fin i den förvända galoppen idag.

Sist ut var det Arvid och Frikkies tur. Jag red Arvid och Frida Frikkie. 
Först skrittade vi ut en runda där även Andrea på sin Zack följde med. Perfekt träning för Arvid att skritta bakom andra hästar så han lär sig att traska på framåt. På tillbakavägen så gick vi in på åkern där jag och Arvid hade draghjälp av Frida och Frikkie. Arvid tog sin första galopp ute och han var så snäll. Arvid får dagens guldstjärna! ⭐️ 

Gunsan och Flora vilar idag.

Undertiden vi red så gjorde Sofia alla grejer i stallet och hade koll på hästarna som skoddes. 

/Liza
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

kuhnerdressage.blogg.se

Liza och Sofia heter vi och här får ni följa vår vardag som egenföretagare med hästarna och som lastbilschafförer. Vi driver en hästgård i Göteborg med försäljning och utbildningsstall i mindre skala.

RSS 2.0