Svar på fråga

Absolut kan vi berätta mer. Tanken med bolaget är att fortsätta som vi gör men med lite mindre hästar än vad vi haft de senaste året. Vi trivs med att köra tma lastbil vid sidan av så därför kan vi inte ha lika många hästar då tiden inte räcker till. Vi gillar att ha mycket variation i vardagen och då är det väldigt kul med två helt olika jobb. Sen är det som så att ett lastbilsjobb för oss fyra dagar betalar mer än en utbildningshäst en hel månad så därför väljer vi att göra både och.


Med Frikkie går det väldigt bra hon utvecklas för varje pass som går. Hon har varit ganska grön i ridningen och vi har behövt jobba mycket med grundridningen på henne vilket nu börjar löna sig. Vi vill behålla henne ett tag och se hur hon utvecklas. Vi trivs väldigt bra med henne! 

Vi kommer hålla oss runt att äga fyra egna hästar så en häst ut = en häst in. Sen kan det bli en mer eller mindre i perioder men det funkar bra runt fyra. Sen tar vi ju in träningshästar utöver det. 

När man driver ett företag med hästarna så blir det ju lite att alla är till salu till rätt pris men nej just nu kommer vi inte sälja Gunsan eller Flora då dom ger oss väldigt mycket i vår egna karriär. 

Det är superkul med frågor så det är bara att ställa. Tack snälla!! 

/Liza 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

kuhnerdressage.blogg.se

Liza och Sofia heter vi och här får ni följa vår vardag som egenföretagare med hästarna och som lastbilschafförer. Vi driver en hästgård i Göteborg med försäljning och utbildningsstall i mindre skala.

RSS 2.0