Sjukstugan

Börjar bli tröttsamt om Lizas förskylning men den påverkar oss båda ganska mycket då Liza nästan är helt utslagen och att jag får göra två personers jobb själv.


Febern steg inatt och halsen blev värre och numera är Liza nästan stum så hon åkte till vårdcentralen igen och fick rätt läkare den här gången. Man blir ju rädd för svenska sjukvården när man får en så nonchalant läkare som igår. För det första hittade inte dagens läkare någon öroninflammation som gårdagens läkare sa att hon hade. Idag undersökte dem halsen som de inte gjorde igår och konstaterade att hon hade något större virus samt en rejäl stämbandsinflamation så nu äntligen efter tre sjukbesök fick hon hostmedicin utskriven. Hon ska fortsätta på antibiotikan men han övervägde om hon även skulle få kortison för stämbanden. Nackdelen med kortison är att det sätter ned immumförsvaret men om hon inte är bättre om några dagar så skulle hon ta kortisonet ändå. Den tråkiga saken är att han trodde inte hon skulle vara bra förrän om 10-14 dagar...  Första läkaren som verkligen förstod hur sjuk Liza är. Vi är verkligen inga som känner efter utan vi har ganska hög smärtgräns och brukar köra på ändå men nu är Liza riktigt dålig och då vill man ju få rätt hjälp när man väl åker in och kollar sig. 

Bilder på Bea från dagens lekstund på gräsmattan. 


/Sofia 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

kuhnerdressage.blogg.se

Liza och Sofia heter vi och här får ni följa vår vardag som egenföretagare med hästarna och som lastbilschafförer. Vi driver en hästgård i Göteborg med försäljning och utbildningsstall i mindre skala.

RSS 2.0