Två toppen pass

Först ut var Lill Crussan som även idag levererade ett kanonpass. Vi kör ju inte så långa pass nu i början när hon inte har gått utan det är korta och effektiva pass som gäller. 


Idag gjorde vi mycket övergångar och tempoväxlingar för att checka av gas och broms. Hon lyssnar superfint tillbaka och lika lätt framåt så det är inga konstigheter för henne. Vi hade även framme en bom som hon först fick skritta över och sen trava över några gånger så hon får börja vänja sig med bommar i tid. Vi vill inte ha en till Gunsan eller Flora.😉

Mary var lika duktig hon. Idag var hon så rolig att rida eller ja det är hon alltid men idag kändes det som varit svårt enkelt. Det kändes som en del börjar falla på plats för henne och blir inte lika stressad längre. Tränade den förvända galoppen lite och det var plätt lätt enligt Mary.  Jag satt även ner lite på henne i traven, har inte gjort det på henne så mycket då hon varit spänt sig så lätt innan men nu var det inga som helst problem.  

/Sofia 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

kuhnerdressage.blogg.se

Liza och Sofia heter vi och här får ni följa vår vardag som egenföretagare med hästarna och som lastbilschafförer. Vi driver en hästgård i Göteborg med försäljning och utbildningsstall i mindre skala.

RSS 2.0