På väg till ponnymätningen

Vi sitter just nu i bilen med Lill och Stor Crussan där bak i transporten. Smidigt när båda kan mätas samtidigt så slipper man åka flera gånger. Vi har än så länge hunnit med nästan allt vi skulle göra. Däremot blev det lite ändring i schemat då Prizze och två andra hästar skulle släppas på bete imorgon men var tvugna att släppas idag istället. Så vi fick styra in ett ihopsläpp i schemat. Prizze red vi på morgonen och åkte sedan iväg och vaccinerade. Han fick en händelserik dag idag med andra ord. Betesläppet gick hur bra som helst. De tog en galopprunda och kollade in hagen för att sedan ställa sig och beta. Skönt när det inte är några sparkar eller bråk. 

Den enda vi inte hunnit med är Cheryl som vi får rida ikväll efter dagiset bara.  Idag red jag ett joggingpass på Rosen i manegen där alla fokus låg på lösgjordhet. I början var hon lite tjafsig i lågformen och hade inget ärligt stöd men fick igenom det med massa tempoväxlingar, volter och serpentiner. Hon blir riktigt trevlig att rida så fort man ridit igenom henne lite. 

Bilder från veckan när Liza testade att rida ut på Prizze i trav och galopp. Han har hur snäll som helst. Har tidigare bara skrittat ut honom men då blev det båda trav och galopp. 

 
/Sofia 

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

kuhnerdressage.blogg.se

Liza och Sofia heter vi och här får ni följa vår vardag som egenföretagare med hästarna och som lastbilschafförer. Vi driver en hästgård i Göteborg med försäljning och utbildningsstall i mindre skala.

RSS 2.0