Dessa lååånga dagar

Nu har vi precis kommit in efter att ha gjort färdigt det sista i stallet och även städat dagiset. Puh alltid långa dagar! Denna veckan har vi väldigt mycket men sen hoppas vi det blir lite lugnare då vi båda faktiskt känner oss rätt slitna nu haha.. Någon sovmorgon hade suttit fint så är vi fit for fight igen! 😃 
Varför vi haft så mycket extra dessa  veckor är på grund av sommarhagen som behövts/behöver fixas. Sen har vi även fått fixa tre nya gräshagar och vi har en kvar, två nya dikesövergångar behöver göras men en är påbörjad. På onsdag släpps Prizze och två valacker där och fram tills dess måste vi stolpa en lång gång då vi går igenom en annan hage för att komma till vår. 

Stor och Lill Crussan var super duktiga idag! Jag red den stora och Sofia den lilla. Så kul att det är så olika i personligheten! Vi båda satte upp direkt idag utan longering med inspänning så vi sparar enegin till när vi sitter på. Fokus nu i början är att lära sig skänkeln och styrningen. 
Därefter red Sofia Prizze som var jättefin. Där låg fokuset på skänkelvikningarna samt galoppfattning från skritt.
Det sista vi gjorde var att longera Cheryl med longersystemet och satte igång vattning i ridhuset. 
Stor Crussan 


Lill Crussan 


/Liza
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

kuhnerdressage.blogg.se

Liza och Sofia heter vi och här får ni följa vår vardag som egenföretagare med hästarna och som lastbilschafförer. Vi driver en hästgård i Göteborg med försäljning och utbildningsstall i mindre skala.

RSS 2.0